Örebro 13 juli

M.T.Insider visade att formen är mycket bra för sin tränare Olle Alsén. Från ett femtespår bakom bilen var övriga konkurrenter utan chans att utmana i spetsstriden. Efter 09,3 första 500 och 11,8 första 1000 var M.T.Insider helt ohotad i en säker seger. Segern var extra bra med tanke på att M.T.Insider stötte på motstånd med V75-meriterande Barkevious Mingo och smygkörde Mellby Collector. Segertid 11,7a/1640 och 50.000 kronor till Stall Charles Boko (Olle Alsén). Olle ståtar nu med över miljonen som tränare och kusk i inkörda pengar och fina tolv i segerprocent som tränare och kusk.

”Han kändes jättefin hela loppet och jag satt bara och åkte med. Han har visat fin form i flera starter i tuffa sällskap och nu var det dags att prova i spets. Han vann med sparade krafter i mål” sade Olle som siktar på Silverdivisionen i Hagmyren 29 juli över 2140 auto.