Bollnäs 14 juli

Från spets var Svall Conrad en fin vinnare för Madelene Johansson. Sin vana trogen öppnade han vasst och var i spets efter körda 150 meter från ett tillägg. Efter tuffa 23,5 första 500 var det starkt att hålla hela vägen in i mål. Segertid 25,9/2160 meter och 10.000 kronor. Robert Wilhelmsson är uppfödare och ägare.

”Han blev ruskigt laddad efter tre omstarter. Nu är han grymt startsnabb och efter den tuffa öppningen var det bra att vi fick bestämma tempot. Han kändes fin i sista sväng och det blev en säker seger”, sade Madelene.

Mattias Hansson fick chansen med Titus Rocket och han förvaltade förtroendet på bästa sätt. Efter en bra inledning hamnade Mattias utvändigt ledaren, vilket blev andra utvändigt varvet kvar. Där kunde han vänta med attacken fram till upploppet. Titus Rocket fick greppet sista biten efter en bra avslutning. Segertid 16,5/2160 meter och 10.000 kronor. Fredrik Palm är tränare. Mirja Voudinmäki och Tommy Pedersen är uppfödare och ägare.

”Han kändes stark och fin hela vägen. Jag fick hjälpa honom lite i sista sväng, men in på slutrakan bet han i bra”, sade Mattias.

J-E GUSTAFSSON