Skellefteå 7 oktober

Fyraårige Bicc´s Lamborghini har visat fin form i sina starter i regi Fredrik Wallin i lite enklare sällskap. Nu spände man bågen och provade i det så kallade Lördagsloppet med 100.000 kronor till vinnaren. Efter ett tufft lopp utvändigt ledaren var han starkast sista biten i en snabb avslutning. En mycket övertygande insats och riktigt nöjda ägare i Stall K&K HB med flera. Segertid 16,4/2640 meter via 1.13 sista 1000 på det regntunga banunderlaget.

”Han har gjort det bra varje gång. I segern på Eskilstuna innan denna start var han jättefin. Jag tog det lite lugnt i inledningen, man hamnade ändå utvändigt ledaren. Det var en position jag inte ville ha. Nu kostade det inte så mycket kraft då loppet kördes i ett lågt tempo. Han kändes fin hela vägen och det blev hårt till slut men jag hade känslan att vi var först över mållinjen. Han är stark och rejäl”, sade segerkusken Ulf Ohlsson.

J-E GUSTAFSSON