Mantorp 9 oktober

Fredrik Wallin fortsätter att leverera sina fina unghästar som vinnare med hjälp av familjen Magnus Englund under stallnamnet Rosåker AB i Valbo. Tvååriga Cosy Lazy Louse, efter Love You, avgjorde på ett säkert sätt för Per Lennartsson efter spets varvet kvar via utvändigt ledaren första halvvarvet.

”Det var en trevlig häst och helt okomplicerad. Jag hörde Roberts Berghs röst (tvåa med Dallas As) 300 kvar, men det kändes bra in på upploppet och hon gick undan på ett fint sätt”,sade Per.

”Hon har visat en tidig och fin utveckling och efter debuten i Örebro i ett stenhårt motstånd blev det lättare i hennes andra start. Modern Broadway Girl var lovande men hann bara med tio starter och en seger. Love You som hingst är spännande och morfar Broadway Hall är mycket intressant med tanke på hans fina facit. Det är en bit till Mantorp men resan är värd alla dagar i veckan. När tränaren var avstängd var valet av kusk ganska enkelt. Per segrade med Lumberjack Joe i ett lördagslopp i Rättvik”,sade en mycket glad Magnus Englund som jobbat i sporten i många år och har haft fina framgångar med sina egna uppfödningar.

J-E GUSTAFSSON