Eskilstuna 2 december

Lincoln Lawyer såg mycket fin ut i en överlägsen seger för Claes Sjöström. Med endast sju startande kunde Claes överta spets i första sväng och efter lugna 17,4 första 500 fick LIncoln Lawyer dra undan i ett eget tempo. Segertid 13,7/2140 meter via underkant 12,5 sista 1000. 20.000 kronor till Åbron 35 AB och Daniel Lundin. Håkan Wallberg är tränare.

Sharp Intentions var med i ett av de två loppen som kördes i lärlingsfinalen. Linda Sedström fick chansen. Efter en snabb inledning var Sharp Intentions i spets och sedan fick Linda bestämma tempot. Sharp Intentions gick undan på ett fint sätt i en ohotad seger. Segertid 15,1a/2140 och 30.000 kronor till familjen Andriainen.

Han var jättefin. Han öppnade vasst och tog enkelt hand om ledningen. Det kändes tryggt hela vägen och han svarade ärligt när de attckerade varvet kvar”, sade Linda.

J-E GUSTAFSSON