Solvalla 2 januari

Linda´s Girl har sedan i somras visat härlig form och i årsdebuten visade hon att formen var intakt. Efter ett fint lopp i andra utvändigt var hon klart starkast sista 700 i tredjespår utan rygg för Oskar Kylin-Blom som har ett mycket fint facit med Linda´s Girl. På åtta starter har det blivit fyra segrar och ett andrapris. Segertid 15,0a/2140 och fina 70.000 kronor. Stall Lilla Gossen HB är uppfödare. Lena Norin är tränare och ägare tillsammans med Stall Tösabiten HB. På de tio senaste starterna, fyra segrar och två andrapris, har Linda´s Girl tjänat 301.500 kronor!

”Hon var lite väl taggad och jag fick köra några snabbare bakvarv än vanligt. Nu hamnade vi bra till och att täten fick öppna efter tuffa 10,4 första 500 var bara bra för oss. Nu kunde jag vänta med attacken till 700 kvar och då fick hon tuffa på vilket hon trivs med. Jag vet att hon alltid håller farten och det är inte lätt för övriga att ta längder på henne över upploppet”, sade Oskar som nybliven tränare.

”Man tror inte det är sant. Man blir så j…a glad. Hon är så härlig och hon visar att hon duger i tuffare sällskap. Hon gör alltid sitt bästa. Min dotter Jenny har också en stor del i arbetet med Linda´s Girl”, sade en överlycklig Lena Norin.

J-E GUSTAFSSON