Solvalla 31 januari

Team Oskar Kylin-Blom och Emilia Leo har inlett årets säsong på ett mycket fint sätt. Femårige Sign Me Up Too, efter Mythical Lindy, var helt ohotad från spets för Oskar i sin andra start i regi Emilia. Oskar hade inga problem med att greja spetsstriden från sitt innerspår bakom bilen och Sign Me Up Too såg härligt fin ut hela loppet. Segertid 16,1a/2140 och 40.000 kronor till Emilia som ägare tillsammans med Stall Kåsha Smedstorp KB.

”Han hamnade hos oss i oktober förra året. Det är en fin häst i grund och botten, men han är väldigt känslig och blir lätt sjuk. Emilia lägger ner hela sin själ för att han ska fungera. Vi hade stora förhoppningar på honom inför starten i V75 på Bergsåker 6 januari. Då fick vi stryka för feber och han tappade cirka 20 kilo. Han kan öppna snabbt den första biten och han hade visat fina takter i träningen. När vi fick bestämma i spets blev det enkelt”, sade Oskar.

Oskar och Emilia har nu sex segrar vardera i årets första månad där Emilia har fem av sina sex segrar i monté där hon under flera år tillhört de bästa. De har nu tillsammans kört in 772.00 kronor under januari månad!

J-E GUSTAFSSON