Romme 2 februari

Flash Photo var en mycket fin spetsvinnare för sin tränare Rauno Pöllänen. Från ett femtespår bakom bilen öppnade Flash Photo vasst och var i spets efter körda 200 meter. Sedan fick Rauno bestämma tempot fram till varvet kvar då loppets spelfavorit, Caesar´s Dream uppvaktade. Denne kunde krypa ned i rygg 700 kvar och de båda lämnade övriga med många metrar. Flash Photo blev hårt attackerad hela upploppet. Hon visade härlig styrka och inställning när hon vägrade ge sig. Segertid 16,7a/2640 och 30.000 kronor till ägaren Patrik Karlsson i Uppsala.

”Det är en jättefin liten häst med bra kapacitet. Hon har lätt för att bli stressad och om en sak blir fel så är hela dagen förstörd. Nu var hon lugn och fin innan loppet. Det var kul att hon fick visa upp sitt kunnande”, sade Malin Friman.

J-E GUSTAFSSON