Solvalla 28 februari

Garmin B.J. visade mod, härlig styrka och inställning när han via tredjespår första halvvarvet fram till positionen utvändigt ledaren ändå kunde avgöra på ett säkert sätt för sin tränare Erik Lindegren. Segertid 13,9a/1640 och 40.000 kronor till Black Type Breeders KB i Märsta.

”Han är inte den kvickaste från början och jag förstod att det skulle bli en tung inledning. Nu kunde vi söka oss framåt utan att stressa och det kändes bra i sista sväng”, sade Erik.

Ready For Money kunde överta spets efter körda 550 meter utan att det kostade krafter. Väl i spets fick Kaj Widell bestämma tempot och Ready Cashdottern gick undan till en mycket bekväm seger med till synes gott om krafter kvar i mål. Segertid 15,0a/2140 och 60.000 kronor till uppfödaren, ägaren och tränaren Urban G Eriksson.

J-E GUSTAFSSON