Ponnytrav 11-12 augusti

Ponnytrav Ammerå 11 augusti

H.G. Ariana segrade på nytt rekord 2.07,2/1740 meter och vann med två längder efter att ha körts i ledningen hela vägen. Linnea Alsén äger, tränar och körde stoet till hennes fjärde årsseger.

Linnea vann även med H.G. Amazing som Natalie Alsén äger och tränar. Segern blev mycket enkel i årsdebuten på tangerat rekord 2.52,1/1340 meter.

Ponnytrav Lindesberg 12 augusti

Ekslätts Purelove spårade från start till mål och vann på fina tiden 2.02,9/1640 meter. Detta var stoets femte seger för året och i sulkyn satt Ida Strömbäck som även äger och tränar henne.

Linnea Alséns segertåg fortsatte från Ammerå på lördagen till Lindesberg på söndagen. Med B.B.S Trogen som hon själv äger och tränar körde ekipaget till ledningen varvet från mål och sedan var det ingen som kunde komma ikapp honom och han vann med många längder på nya voltrekordet 2.03,9/2180 meter i årets fjärde seger.

I loppet efter grejade Linnea ännu en dubbelseger efter att ha vunnit med Duchesse som hon själv tränar och pappa Olle äger. Efter att ha tagit över ledningen varvet från mål kunde ekipaget hålla den hela vägen och segermarginalen blev en längd på tiden 2.34,3/1660 meter. Detta var hennes femte årsseger.