Romme 30 november

Troels Andersen hade två körningar under kvällen och han blev mister hundra procent med en snygg dubbelseger. Super Cheese L.W. var en fin debutvinnare. Troels kunde enkelt ta hand om spets och sedan svarade Super Cheese L.W. bra på alla attacker under slutvarvet. Segertid 20,3/2140 meter och 30.000 kronor. Lena Wallin är uppfödare, ägare och tränare.

Oboy C.D. hamnade först i femte utvändigt vilket blev fjärde och tredje utvändigt. Efter en stark forcering var han framme som tredje häst i sista sväng. Oboy C.D. höll farten fint och han fick greppet sista biten för Troels. Segertid 15,3/2160 meter. 30.000 kronor till Stall O´boy. Sju segrar, av nio totalt, i Troels regi.

Andra raka segern för Gullkongen och Claes Stolt. Efter en lite försiktig inledning hamnade Claes i fjärde utvändigt. Via en härlig avslutning sista 700 i tredjespår var Gullkongen helt ohotad sista 200. Segertid 29,2a/2140. 30.000 kronor till Claes med flera.

”Han var lite het och kantig i värmningen. Nu tappade vi i början. Han är lite spänd innan han kommer igång. Jag vet att han är stark och han går hela vägen in i mål. Han är superhärlig”, sade Claes.

J-E GUSTAFSSON