Boden 15 juni

Emilia Leo har fått förtroendet med Hope And Dreams tre gånger och facit är två segrar och ett andrapris. Hope And Dreams var vinnaren i ett stolopp ingående i V75 och den sexåriga dottern efter Triton Sund svarade för en mycket vass avslutning. Emilia kunde smyga med i rygg från åttonde utvändigt och när hon attackerade in på upploppet fick hon ett bra svar och Hope And Dreams fick greppet sista biten. Segertid 13,7/2180 meter och 125.000 kronor. Oscar Berglund är tränare och ägare tillsammans med Stall H.M.HB. Kalle Ahlander är skötare.

”Hon var rullig hela loppet och jag satt med andan i halsen. Det är lätt att det blir passgång så jag lät henne sköta sig själv. Nu fick jag det lopp jag hade hoppats på. Att kunna gå med i rygg på Millie Millionaire som jag förstod skulle attackera tidigt i loppet. När hon får sitt rätta lopp är hon jättevass till slut. Det var enda körningen för mig under kvällen och jag är mycket tacksam till att få förtroendet av Oscar”, sade Emilia.

Förra året, 9 juni, var Hope And Dreams vinnaren på V75 i Östersund i Diamantstoet med Emilia. Tre starter med Emilia har i pengar blivit 312.500 kronor.

J-E GUSTAFSSON