Eskilstuna 17 juli

Efter ett lopp i andra utvändigt och attack 300 kvar var New Cash (e. Ready Cash) en säker vinnare för Elisabeth Melander. Fjärde starten i regi Troels Andersen och den andra segern. New Cash är en kapabel kille med en lite knepig aktion vissa bitar. Inställningen är det inga fel på. Segertid 16,2/2160 meter och 30.000 kronor. Ulla och Håkan Eriksson är uppfödare och ägare är travtränare Håkan Eriksson med flera. Bakom New Cash avslutade Västerbo Margaux/Karin Nilsson, tredje utvändigt, piggt till andrapriset.

Emilia Leo fick chansen med Star Advisor Joli i montéloppet och det blev en mycket enkel seger. Star Advisor Joli har alltid varit startsnabb och han tog hand om spets direkt och sedan fick Emilia bestämma tempot. Segertid 15,0a/2140 och fina 60.000 kronor. Ägare är Stall B-laget Easy med Sofia Aronsson som tränare. Femte starten i monté för Star Advisor Joli och den tredje segern.

J-E GUSTAFSSON