Romme 10 augusti

Treårige Enge Eros (e. Love You) var en fin vinnare för Troels Andersen när han i karriärens tredje start grejade sin första seger. Från ett bakspår i volten hamnade Enge Eros som sjunde häst, omväxlande i fjärde/femte och tredje utvändigt. 800 kvar avancerade Troels och via fjärdespår 250 kvar skaffade sig Enge Eros ett säkert grepp. Segertid 17,4/2140 meter via 15,2 sista 1000 och 30.000 kronor. Lars-Ove Forslund är tränare och ägare med Peter Eriksson.

Troels var också en vinnare med sexåriga Hornmo Lill (e. Lome Elden) som i karriärens tredje start grejade sin första seger. Segertid 32,9/1640 meter via 31,5 sista 1000 och 30.000 kronor. Ole Eggen är tränare och ägare med Leif Harald Eggen.

Bicc´s Lamborghini avgjorde på ett fint sätt för Elias Strandberg. Från ett femtespår i volten öppnade han stabilt och fint till spets. Nu blev det lite körning ut på första långsidan och Elias valde att släppa spets. Varvet kvar blev det ytterligare tuff körning och Bicc´s Lamborghini satt med som tredje häst invändigt. 600 kvar kunde Elias glida ut i andraspår och via en stark avslutning blev det en mycket säker seger. Segertid 15,3/2140 meter via 1.13 sista varvet. 30.000 kronor till Stall K&K HB med flera. Fredrik Wallin är tränare. Mikaela Wahlberg är skötare.

J-E GUSTAFSSON