Romme 12 augusti

Jenny A Björk har ett fint facit med Lovely Star. Fjärde segern för dottern efter Love You och tre av dessa segrar med Jenny som kusk. Från andra utvändigt laddade Jenny ut på sista långsidan och via en härlig svepning satt hon i spets 600 kvar. Segertid 15,9/2160 meter via 12,4 sista 800. 10.000 kronor till Stall Stora Hälla som är mera bekant som uppfödare, ägare och tränare till Ajlexes Cubano 2,2 miljoner. Årets 13:e seger för Jenny som den 10 augusti passerade en miljon i inkörda pengar.

Bruiser Pace avgjorde en stenhård upploppsduell för Elias Strandberg. Han satt med i fjärde utvändigt och via attack 500 kvar i rygg på Oboy C.D./Elisabeth Melander kunde han skaffa sig greppet sista biten via ett målfoto. Segertid 15,0a/2140 och 10.000 kronor. Pace Trotting AB i Halmstad är uppfödare och ägare med Solvallaamatören Christer Nordmark som tränare. Romme är lite av en favoritbana för Elias. Av årets åtta segrar har han fem av dessa segrar just på Romme.

J-E GUSTAFSSON