Bergsåker 12 september

Oscar Berglund har tio hästar i stallet och han fortsätter att leverera vinnare. Förra året hade han 32 i segerprocent och efter seger för Hope And Dreams har han nu 26 i segerprocent. Stallet ståtar nu på de senaste åtta starterna med fyra segrar och fyra andrapris. De som presenterat sig är Shocking Superman, Cobourg Hanover, Etosha Boko och Hope And Dreams och det är Emilia Leo som svarat för framgångarna, bortsett Etosha Boko som var en vinnare på Leangen med Oscar som kusk.

I ett sjuhästarslopp inledde Hope And Dreams försiktigt och Emilia satt näst sist sedan övriga radat upp sig på innerspår. 900 kvar kunde hon glida ut i andra utvändigt och via attack 300 kvar blev det en säker seger. Segertid 15,3a/2140 och 30.000 kronor. Oscar Berglund är ägare med Stall H.M.AB.

J-E GUSTAFSSON