Eskilstuna 18 november

Dusktodawn Sisu (e. From Above) kom i träning till Fredrik Wallin i juli månad detta år. I sin tredje start för Fredrik var hon en vinnare med Kaj Widell. 900 kvar avancerade Kaj från fjärde utvändigt och via utvändigt ledaren sista halvvarvet skaffade hon sig ett säkert grepp. Segertid 15,6a/2140 via 13,3 sista 1000. 25.000 kronor till Stall Blueberryhill-Easy med Linnea Andersson som skötare. Dusktodawn Sisu är andra avkomman till Suzie Sunshine. Första avkomman Casanova Sisu har tjänat 1 miljon. Mormorsmor Conch lämnade Viking Kronos 6,1 miljoner och King Conch 4,1 miljoner.

Troels Andersen fick chansen med formstarke Global Tuxedo (e. Revenue) som från spets var ohotad. Segertid 15,3a/2140 och 25.000 kronor. Henrik Larsson är tränare och ägare. Global Tuxedo är helbror med ett år äldre In Vain Sund 3,7 miljoner.

J-E GUSTAFSSON