Romme 26 november

Jerry W. (e Dream Vacation) var en stark vinnare för sin tränare Suzanne Landin. Från ett bakspår bakom bilen var Suzanne bra med i början och Jerry W. satt med som femte häst. Han avgjorde på ett fint sätt efter att ha blivit utan rygg 1400 kvar när han kämpade ned ledaren sista biten. Segertid 16,6a/2140 och 10.000 kronor. Jan Engström är delägare med Team Landin HB. Stefan Rosén är uppfödare. Nina Rosén är skötare. Suzanne har inte kört många lopp de senaste åren och det här var faktiskt första segern sedan oktober 2013. Däremellan har det till denna seger bara varit 28 starter. Bilden är på Beautiful Hoka 33 segrar och 1,3 miljoner som Suzanne vann två V75-lopp med på Bergsåker.

Fyraårige Nimbus Tabac (e. Un Amour d´Haufor 3 miljoner) var också det en stark vinnare när han kunde avgöra sista biten mot ledande Kiss Me Quick H.C./Erik Lindegren efter ett lopp utan rygg sista 1100 metrarna för Mats E Djuse. Segertid 16,1a/2140 och 10.000 kronor. Rikard Lindh är ägare och tränare. Gerth-Ove Karlsson är uppfödare.

Rygg ledaren var segerreceptet för Mightiness (e. Andover Hall) och Johan Brandel. Det såg länge mörkt ut för Johan om luckan skulle komma och det var först 150 kvar som han fick chansen. Det var starkt att kunna avgöra så enkelt på den korta biten. Segertid 15,2a/2140 och 10.000 kronor. Lennarth Helgesson i Kumla är ägare med Tobias Modig som tränare och Louise Granstedt är skötare.

Scoccans Finest (e. Up Front Larry) var ohotad från spets för Malin Friman. Från start var det ingen som kunde utmana och när Malin fick bestämma tempot hela vägen var övriga utan chans. Segertid 16,2a/2140 och 10.000 kronor. Tore Hedberg och Andrea Waller är uppfödare och ägare. Rauno Pöllänen är tränare.

J-E GUSTAFSSON