Eskilstuna 14 december

Elias Strandberg inledde kvällstävlingarna med en flott dubbelseger. Först ut av vinnarna var tvååriga Ester Wibb (e. Orlando Vici) som imponerade när hon kunde avgöra efter ett lopp utvändigt ledaren och spets 550 kvar. Segertid 18,4/1640 meter i karriärens andra start och 25.000 kronor. Ägare är Philip konsulting HB i Vänersborg med Jasmine Ising som tränare och de kunde räkna in en fin ägar och tränar dubbel när treårige Jeppas Tarpon (e. Infinitif) avgjorde på ett fint sätt efter ett lopp i rygg på ledaren och andra utvändigt 600 kvar. Segertid 18,2/2140 meter i karriärens tredje start. Segern var värd 50.000 kronor. Mormor Tori Ann har lämnat Milligan´s School 10.9 miljoner. Marlene Matzky är skötare till Ester Wibb och Malin Widdin är skötare till Jeppas Tarpon. Elias passerade nu miljonen i inkörda pengar som kusk.

J-E GUSTAFSSON