Bergsåker 9 februari

Ludwig Wickman har sedan i början av året Oskar Kylin Blom som sin arbetsgivare och från 5 februari sin licens på Gävletravet. I GrandSlam75 hade han två stora förhandsfavotiter, Ellis Pride (e. Love You) och Listas Thaitanic (e. Jocose) och han infriade sitt favoitskap med en snygg dubbelseger. Ellis Pride kunde överta spets 2000 kvar och sedan hade Ludwig allt under kontroll även om Ellis Pride slappnade av sista biten. Segertid 17,5a/2640 och 35.000 kronor. Lars Wickström är tränare och ägare med Sune Ahlström som också är uppfödare med Elin och Ulf Wennersten.

Listas Thaitanic fick attackera från andra utvändigt 1100 kvar och via spets 900 kvar blev det enkelt i tredje raka segern. Segertid 17,3a/2140. 35.000 kronor till Lars Holm som är ägare och tränare.

J-E GUSTAFSSON