Hagmyren 19 juni

Ulf Ohlsson grejade en fin stalldubbel till Fredrik Wallin. Millie Millionaire (e. Jocose) hade på förhand en fin uppgift i ett lopp med blott sju startande. Redan efter körda halvvarvet hade Ulf övertagit spets från ledande Selma Töll/Tomas Pettersson från ett tillägg. Där fick han bestämma tempot till 1200 kvar då den på förhand värsta motståndaren Mily/Jan Norberg kom fram och satte press. Mily hade gjort sitt i sista sväng och Millie Millionaire höll ett säkert grepp mot bra avslutande Selma Töll. Segertid 14,6/2660 meter. 40.000 kronor till Stall Soldier HB i Sundsvall. Selma Töll travade 15,3/2640 meter.

Fyraårige Bicc´s Avalon (e. Brad de Veluwe) har visat fin form i flera starter och nu löste han uppgiften på ett strålande sätt från ett bakspår bakom bilen. Ulf avancerade redan 1100 kvar från femte utvändigt och via utvändigt ledaren 950 kvar höll han greppet hela vägen mot smygkörde/andra utvändigt Beluga Winner/Oskar Kylin Blom. Segertid 13,3a/1640 och 40.000 kronor till Easy KB. Bicc´s Avalon ståtar nu med tre segrar och två andrapris på sina fem senaste starter.

J-E GUSTAFSSON