Rättvik 27 juli

Tioåriga Dendrathema (e. Good As Gold) har inlett årets säsong på ett strålande sätt. Fjärde segern i årets åttonde start och tredje raka segern i karriärens 93:e start imponerar. Josefine Frank var offensiv direkt från start och Dendrathema tog hand om spets där hon trivs extra bra. Nu blev det en stenhård öppning med 1.10 första 500 och 1.13 första 1000. Det var loppets spelfavorit Västerbo Imtheman/Micael Lindblom som pressade. De båda bjöd på en härlig duell hela loppet där övriga var chanslösa att hänga med. Dendrathema höll greppet hela vägen i en tuff slutstrid och därmed tog Josefine sin första seger i karriären. Stort grattis!

Segertid 14,1a/2140 och 20.000 kronor till familjen Brandel med Börje som tränare. Josefine är skötare som kört Dendrathema i tre starter med facit, etta, tvåa och sjua.

J-E GUSTAFSSON