Enghien 29 juli

Millie Millionaire (e. Jocose) kom i träning till Fredrik Wallin i november förra året. Hon har under hela sin karriär visat härlig kapacitet och i flera av sina segrar har hon avgjort efter en mycket stark avslutning. 2018 var hon en vinnare i två raka segrar på V75 i Bollnäs och Dannero med sin tränare Brage Hansen.

Nu i sin femte start i regi Fredrik var hon en vinnare i sin första start i Frankrike. Från elftespår bakom bilen satt hon som sista häst efter körda halvvarvet. Körande Franck Ouvrie var med i tredjespår tidigt i loppet och Millie Millionaire satt med som fjärde häst i tredjespår, vilket blev andra häst inför det långa upploppet på Enghien. Efter en stark avslutning fick hon greppet sista biten i ett lopp kallat Prix de Grigny med fina 16.650 euro till vinnaren. Segertid 13,7a/2150. Ägare är Stall Soldier HB.

J-E GUSTAFSSON