Rättvik 5 september

Allowable (e. Torvald Palema) öppnade vasst bakom bilen för Josefine Frank och spetsstriden var avgjord redan efter körda 100 meter. Varvet kvar valde hon att släppa spets till Blue Star Cantab/Hans R Strömberg som attackerade från rygg på ledande Allowable. 600 kvar var det Josefine som attackerade och mitt på upploppet hade hon skaffat sig greppet. Segertid 14,5a/2140 och 10.000 kronor till familjen Tomas, Johan och Börje Brandel. Josefine var en vinnare på Rättvik i juli månad med Dendrathema. Allowable var en skrällvinnare för Johan Brandel på Rättvik i V75-Klass II i augusti 2018 till hela 58 gånger pengarna.

Banzai Merci (e. Lucky Chucky) fick ett perfekt smyglopp i rygg på ledaren för Malin Friman. Malin kunde vänta med attacken till sista sväng och Banzai Merci avgjorde på ett säkert sätt. Segertid 14,0a/2140 och 10.000 kronor till Pöllänen Stable AB med flera.

J-E GUSTAFSSON