Bollnäs 19 september

Erik Lindegren grejade en fin dubbelseger. Kiss Me Quick H.C. (e. Kiss Francais) hamnade fint till i andra utvändigt varvet kvar och han avgjorde på ett säkert sätt. Segertid 16,6a/2140 och 10.000 kronor. En riktig familjehäst med Anna Mann som ägare.

Trollskärs Bork (e. Järvsöfaks) är inte att lita på. Nu grejade han segern trots en inledande galopp som kostade mycket position. Erik avancerade hela vägen och varvet kvar var Trollskärs Bork med som sjätte häst. Bland flera galoppörer under slutvarvet var han den starkaste till slut. Segertid 32,1/2160 meter via 1.29 sista 1900. 10.000 kronor till Stall Snatra med Industriservice Roland Lindegren AB som uppfödare.

Tingeling R.L. (e. Juliano Star) levererade en härlig långspurt sista 700 fram till seger för Mikaela Sundin och en fin dubbel för Stall Snatra och Industriservice Roland Lindegren AB som ägare och uppfödare. Segertid 16,2a/2140 och 10.000 kronor. Fredrik Palm är tränare.

Torte Lini (e. Love You) gjorde sin första start i regi Kevin Svedlund och från spets var han helt ohotad i en fin seger. Han såg mycket fin ut i ett kvallopp på hemmaplan innan det nu var dags att tävla. Segertid 18,3/2140 meter och 10.000 kronor. Kevin är också ägare.

Foto: CHRISTER NORIN

Text: J-E GUSTAFSSON