Romme 25 september

Femårige Daysofourlives (e. No Frosting) avgjorde på ett härligt sätt för sin uppfödare Janaxel Näsman i uttagningsloppet till Amatör-SM. Efter ett lopp i andra utvändigt var han den starkaste sista halvvarvet i tredjespår sista 700. Segertid 14,8a/2140 och 30.000 kronor. Jukada AB i Gävle är ägare.

Nioårige Jumpinjackofjoy (e. Enjoy Lavec) var en överraskande vinnare för spelarna i tionde avdelningen, av totalt tolv innan finalen, i Dalatravets Montéserie. Från innerspår i volten klarade Jenny A Björk att ta hem spetsstriden och där fick hon bestämma tempot till en säker seger. Som sagt en överraskande vinnare som dock visade härlig form och inställing i sin andra seger i monté i den 16:e montéstarten och båda segrarna med Jenny A Björk. Segertid 15,4/2140 meter och 30.000 kronor. Liselotte Nordkvist är tränare och ägare med Magnus Nordkvist.

Fyraårige Lansky (e. Hard Livin) avgjorde på ett fint sätt efter ett perfekt lopp i rygg på ledaren och lucka 450 kvar för Felicia Molin. Segertid 13,2a/1640 och 30.000 kronor till ägaren och tränaren Daniel Parling, Efter flera tuffa lopp i hård konkurens, var han en fin vinnare.

Treårige Vincent Dana (e. Yarrah Boko) var en fin vinnare från spets för Per Lennarstsson i karriärens andra start. 18,3/2140 meter blev tiden och 30.000 kronor till ägarna Stall Dana AB, Bålsta, med Rikard Lindh som tränare.

J-E GUSTAFSSON