Hagmyren 10 oktober

Spets och slut var segerreceptet för Okashi Cheri (e. Lucky Chucky) och Mathias Andersson. Han öppnade bra i volten och kunde ganska enkelt ta hand om spets. Där fick Mathias bestämma tempot till en säker seger. Segertid 14,7/2140 meter via 1.14 sista varvet och 10.000 kronor till Scandinavian Supplements AB med flera. Daniel Hansson är tränare.

Alice R.C. (e. Super Photo Kosmos) avgjorde på ett fint sätt för Wilma Wallberg i andra starten i regi Hans Jonsson. Alice R.C. stod ensam på startvolten. Nu valde Wilma att släppa spets efter körda 400 meter. Luckan kom 300 kvar från rygg på ledaren och Alice R.C. avslutade snyggt till en mycket enkel seger. Segertid 18,4/2140 meter och 10.000 kronor till ägaren Conny Borg som redan 1998 hade en vinnare på Gävletravet i Petersburg med Sören Eriksson i sulkyn.

J-E GUSTAFSSON