Jessica Simpsson ny A-tränare på Gävletravet

Stall Jessica Simpsson är ett mindre stall som håller till på Lövdala Gård i Hamrångefjärden, 3 mil norr om Gävle. Förutom att arbeta med hästar har Jessica arbetat med djurskydd under många år. Målet för verksamheten är att hålla en hög kvalitet på arbetet och hästarna.

Vi jobbar enligt principen att friska, glada och starka hästar presterar bra på tävlingsbanan”, säger Jessica, som utvecklar sitt tänk kring stallets koncept.

Vår idé är att föda upp eller köpa in toppstammade unghästar som vi oftast säljer i andelar via Easy KB. Dessa fina individer tränar vi upp med målet att vara med i de större unghästloppen, men också med fokus på en lång och hållbar karriär. Stall Jessica Simpsson vill ge alla intresserade möjligheten att gå med i en toppstammad häst till ett rimligt pris. I mån av plats tar vi även emot andra hästar i träning”.

Det här med en lång och hållbar karriär är något som stallet har tänkt mycket på och nu lanseras också en ny fond, berätta lite mer.

Vi anser att alla hästar ska ges möjligheten till ett bra liv efter avslutad tävlingskarriär. Därför har vi startat Hästarnas Pensionsfond, där 2% av stallets insprungna pengar sätts in. Där kan man söka medel för att omplacera hästar som varit i vår träning under minst ett år”, säger Jessica.

För detaljerad information om Jessica Simpssons träningsmöjligheter, priser med all-inclusive och Hästarnas Pensionsfond se vår hemsida www.lovdala.se. Stall Simpsson finns även på Facebook under namnet Lövdala Gård.

Från 1 oktober är Jessica Simpsson A-tränare på Gävletravet och är Ni intresserad av att gå med i någon av andelshästarna, har ytterligare frågor eller vill komma ut på gården och se hur vi har det är Ni välkommen att ringa Jessica på 070-288 55 45. Ni kan även maila på lovdala@me.com.