Bollnäs 2 november

Kevin Svedlund har gjort ett mycket bra tränarjobb med i sina första 15 starter segerlösa Torte Lini (e. Love You). Nu efter 18 starter har han tre raka segrar i sin nya regi. Efter två segrar från spets var Torte Lini mycket övertygande i sin tredje raka seger när han avgjorde efter ett lopp utvändigt ledaren med till synes gott om krafter kvar. Segertid 15,1/1640 meter och 25.000 kronor till Kevin som också är ägare.

Fyraårige Russel Costashorta (e. Russell Hill) var tillbaka efter ett kortare tävlingsuppehåll. Efter en kort galopp efter cirka 100 meter hamnade Elias Strandberg i fjärde utvändigt, vilket blev tredje utvändigt 900 kvar. 600 kvar attackerade Elias och via en härlig avslutning var han helt ohotad. Segertid 16,8/2140 meter via 1.15 sista 1900 och 10.000 kronor. Elias och Johanna K Karlsson är tränare och ägare med flera.

Foto: CHRISTER NORIN

Text: J-E GUSTAFSSON