Bollnäs 9 november

Jonatan Trot (e. Chocolatier) har i flera starter över lång distans visat fin styrka utan att få segerdefilera. Tre andra- och ett tredjepris med sin tränare Erik Lindegren. Nu fick han en välförtjänt utdelning. Jenny A Björk kunde överta spets i första sväng. Hon fick några tryckare under vägen där Jonatan Trot svarade bra till en säker seger. Första starten för Jenny som ägare och tränare. Segertid 16,1a/2640 och 10.000 kronor.

Daysofourlives (e. No Frosting) fortsätter att övertyga. Mats E Djuse kunde överta spets 1350 kvar via utvändigt ledaren och sedan hade han allt under kontroll i en mycket säker seger. Segertid 15,0a/2140 och 25.000 kronor till familjen Näsman-Lindberg. Fyra segrar på de senaste fem starterna imponerar. I prispengar har det blivit 139.500 kronor.

Foto: CHRISTER NORIN

Text: J-E GUSTAFSSON