Travprogrammen digitalt 2021

Under 2021 slutar vi på Gävletravet (och många andra banor) att skicka ut travprogram per post, förutom när det gäller V75-dagarna. Anledningarna är främst ökade portokostnader och sämre leveranssäkerhet samt att vi inte längre subventioneras för utskicken, vilket medför ökade kostnader på ca 300.000 kr/år. Vi kommer att skicka ut programmen till våra sponsorer och medlemmar i Gävle Travsällskap och våra prenumeranter (helårsprenumeration kostar 400 kr – läs mer längre ner).

Programmen finns att läsa digitalt på vår hemsida gavletravet.se. På tävlingsdagen finns programmen att hämta på inskrivningen, som tidigare. Vi kommer att skicka ut e-post till de aktiva och hästägare med starthäst för att hälsa välkommen till tävlingarna med tillhörande programlänk.

När vi kan öppna upp för publik igen kommer vi även att skicka ut SMS med ”stallbacksbiljett” till hästägare med starthäst. Det är därför viktigt att man har sin e-postadress och sitt mobiltelefonnummer korrekt registrerad hos Svensk Travsport.

Klicka här för att komma till fliken ”travprogram” där ni kan läsa alla Gävletravets travprogram.

PROGRAMPRENUMERATION 2021

En helårsprenumeration på Gävletravets travprogram 2021 till våra 38 tävlingsdagar kostar 400 kr.

Betala in summan på vårt bankgironummer: Gävle BG: 237-1144.
Swish: 123 219 3084

Märk betalningen med programprenumeration och kom ihåg att skriva ditt namn och dina adressuppgifter samt personnummer.