Ny restauratör på Gävletravet

Gävletravet har under en tid sökt en ny restauratör som är villig att ta över restaurangverksamheten på stallbacken. Vi kan nu presentera Sodar Business Value AB som vi valt att gå vidare med. De öppnar restaurangen på stallbacken den 1 mars, där kommer Gävletravets före detta kock Johan Näsman vara köksmästare. De har även fått en option på att driva all servering av mat och dryck på Gävletravet när så är möjligt igen, vår ambition är att vi ska kunna fortsätta samarbetet.  

Sodar Business Value AB är ett företag som arbetar med konceptutveckling, sedan två år tillbaka driver de även Kilafors Herrgård (www.kilaforsherrgard.se). Företaget är också manager för artisten Jon Henrik Fjällgren.

”Det är med stor inspiration trots svåra tider som vi kliver in i detta samarbete, vår ambition är att på sikt skapa en plats där underhållning, mat och travsport blir ett. Vi ser fram emot ett samarbete med Gävletravet, det märks att vi har samma ambition med framtida planer och mål” säger företagets VD Madeleine Dahlström.

Företaget har sedan 2015 arbetat med att paketera olika former av koncept till både företag och personliga varumärken. Deras styrka är att de jobbar med hela processen från idé till genomförande.

De har erfarenhet från större arrangemang, ett bra kontaktnät med föreläsare och artister som gör att vi tror på en framtid där Gävletravet som arena kommer att kunna lyfta. Detta ligger i linje med den ambition vi haft sedan vi började renovera vår huvudbyggnad och restaurang att hitta en partner som ser möjligheter och vill samarbetet med oss” säger Gävletravets VD Kent Modin.