Hagmyren 11 april

Fyraårige Ozzy´s Melody (e. Tucson) har i flera starter sett mycket fin ut och nu kom den välförtjänta segern i karriärens 13:e start. Erik Lindegren kunde enkelt ta hand om spets och sedan fick Ozzy´s Melody dra undan i ett tufft 1.15-tempo. Nu blev han utmanad av en smygkörd konkurrent, men han höll ett säkert grepp hela vägen. Segertid 15,9/2140 meter och 10.000 kronor till Erik som också är ägare. Jenny A Björk är skötare. Ozzy´s Melody är tredje avkomman till Athena Sign som började sin karriär med tre raka segrar på Solvalla och med Sören Eriksson som kusk.

Thin Lizzy (e. Crazed) fick ett fint smyglopp i andra utvändigt av Rebecca Dahlén. Hon kunde vänta med attacken till in på upploppet och efter en fin avslutning fick hon greppet sista biten. Segertid 17,2/2160 meter och 10.000 kronor. Ägare är Billerstena Consulting AB i Fjärdhundra. Andra segern i den sjunde startern, av totalt 28 starter, i regi Rebecca och Dennis Palmqvist.

Gin Krupa (e. Intoxicated) fick ett tufft lopp utvändigt ledande V.S.Like Hunter/Håkan Wallberg sista 1200 meterna och de båda hade en hård duell fram till mitt på upploppet då Gin Krupa var den starkaste för Johan Brandel. Segertid 16,9/2140 meter och 10.000 kronor till familjen Staffan och Marita Sundgren som är uppfödare, ägare och tränare med Helena Sundgren som skötare.

J-E GUSTAFSSON