Eskilstuna 13 april

Läckra Lisa (e. Bork Odin med Järvsöfaks som morfar) började sin karriär 2 april förra året. Hon har hela tiden visat en fin utveckling och nu i karriärens sjätte seger visade hon sin fina styrka och inställning. Efter flera fina lopp utan seger fick hon nu sin välförtjänta utdelning. Robert Wilhelmsson tog en lugn inledning innan han redan 1500 kvar avancerade fram i tredjespår. Där blev Läckra Lisa hängande utvändigt ledarduon innan hon in på upploppet kom fram snett utvändigt ledaren. Efter en stenhård slutstrid fick Läckra Lisa greppet sista biten. En mycket fin prestation. Segertid 28,2/2160 meter via 26,5 sista 1500 och 26,8 sista 2000. 25.000 kronor till Stallbutiken i Sandviken HB med Anders Pålefält som uppfödare och Robert som tränare med Madelene Johansson.

J-E GUSTAFSSON