Rättvik 27 april

Andra raka segern för Balder D.K. (e. Quite Easy US). Troels Andersen avancerade 1300 kvar från fjärde utvändigt till utvändigt ledande Run A Mile/Rikard N Skoglund varvet kvar. De båda hade en fin duell på slutvarvet där Balder D.K. var den starkaste. Run A Mile höll bra till tredjepriset efter en stenhård öppning med vassa 08,1 första 500. Segertid 13,8a/2140 och 25.000 kronor. Sune Hansen Veterinärpraktik AB är ägare med Elisabeth Melander som skötare. Ett år äldre brodern Applejack Mile startar på Gävle torsdag 29 april.

Enjoy´s Wifi (e. Enjoy Lavec) visade härlig styrka och inställning när han verkligen krigade sig till seger för Ulf Ohlsson. Ulf avancerade 1100 kvar från femte utvändigt. Han fick en rygg på slutvarvet fram till sista sväng där Enjoy´s Wifi hamnade utan rygg. Efter en tuff duell hela upploppet fick han nosen först. Mycket starkt. Segertid 14,8/2160 meter och 25.000 kronor till ägaren och tränaren Lars-Göran Jansson.

J-E GUSTAFSSON