Romme 6 maj

Läckra Lisa (e. Bork Odin) fortsätter att utvecklas och övertyga. Nu grejade hon karriärens sjunde seger trots att hon fick göra grovjobbet under slutrundan med sin tränare Robert Wilhelmsson i sulkyn.

Stallbutiken i Sandviken äger stoet och Anders Pålerfält, Sandviken, är uppfödare till Läckra Lisa som imponerade i andra raka segern. Från fjärde utvändigt började avancemanget varvet från mål och via spåren utan draghjälp med fjärdespår sista 300 meterna avslutade hon återigen rejält och kopplade segergreppet kort före mål och vann på tiden 27,3a/2140 meter via 1.26 sista kilometern och det var 30.000 kronor i förstapris.

Madelene Johansson som är skötare körde stallkamraten G.G.Pugh som via tredjespår fram till positionen utvändigt om ledaren kämpade starkt hela vägen in i mål och slutade tvåa. En snygg dubbel för stall Wilhelmsson!

MATHIAS GUSTAFSSON