Kompletteringslopp ponny 18 maj

Anmälan kompletteringslopp Gävletravet tisdag 18 maj kl. 18.00

Tisdag 18 maj kl. 18.00 kör vi kompletteringslopp för ponnyhästar. Loppet är kvalificerande för start om prestationen bedöms som godkänd och tiden underskrider gällande kvalificeringsbestämmelser på minst 1140 meter för kat A och 1640 meter för kat B. Om ponnyn inte blir godkänd i kompletteringslopp krävs det ett godkänt kvallopp innan den får starta i lopp. OBS! Enligt Folkhälsomyndighetens regler för barn- och ungdom måste kuskar/ryttare vara födda 2002 eller senare för att få köra/rida i kat B. OBS! Endast hemmahästar med kusk som har licens på Gävletravet får starta.

Så här anmäler ni:
Maila till anna.nasman@gavle.travsport.se senast måndag 17 maj kl. 09.00.
1: Skriv hästens namn
2: Körsven/ryttare
3: Kat. A eller Kat. B samt sulky eller monté

Gällande kvalificeringsbestämmelser:
Kat. A: 3.50,0 3-åriga och ostartade – 3.40,0 4-åriga – 3.30,0 5-åriga och äldre
Kat. B: 2.55,0 3-åriga och ostartade – 2.45,0 4-åriga – 2.35,0 5-åriga och äldre

Särskilda regler:
Endast friska personer får vara på stallbacken och banan. Stanna hemma om du har feber, hostar eller har andra symptom som kan betyda att du bär på coronaviruset.

Endast två (2) personer per startande häst får vara på stallbacken under tävlingstid. Tävlingstid räknas från två timmar innan första loppet, fram till 30 minuter efter sista loppet.

Publikplatsen är helt stängd. Ingen får vara där under tävlingstid.

Håll avstånd till andra människor. Samlas inte i grupper. Klä om i bilen eller på annan enskild plats. Var utomhus så mycket du kan, även när du äter. Stå inte i klungor vid staketet och titta på loppen. Åk hem när du tävlat färdigt för dagen. Är du äldre än 70 år eller i annan riskgrupp – överväg att stanna hemma.