Dannero 25 maj

Kevin Svedlund hade tre hästar till start från stallet och han hade en mycket fin lunch med en dubbelseger samt ett andrapris. I prispengar blev det 50.000 kronor till stallet. Femårige Sally´s Love (e. Love You) blev Hans Eriksson ägare till i september förra året. I december månad fick Kevin hästen i träning och det började starkt med seger direkt på Bollnästravet. Sedan har det inte fungerat fullt ut i tre starter, men nu var han tillbaka som en vinnare. Kevin kunde enkelt ta hand om spets och där fick han bestämma hela loppet till en säker seger. Segertid 16,3/2140 meter och 25.000 kronor till Nytur HB i Sandviken.

Femårige Heart Of Courage (e. No Frosting) kom i ägo till Kevin och Claes Almén i september förra året. I sin första start på Bergsåker i februari var han oplacerad. Nu i karriärens sjunde start och den andra i regi Kevin och Claes var han en säker spetsvinnare. Kevin fick bestämma efter lugna 21,6/500 och 20,6/1000 och han stack undan till en mycket säker seger med krafter kvar. Bakom vinnaren satt broder Billy Svedlund fast med krafter kvar i fyraåriga Bottnas Hope som tvåa i mål. Segertid 19,3/2140 meter och 20.000 kronor.

Kevin hade chansen till en fin trippelseger och mister hundra procent med Joyness som var en av spelfavoriterna i loppet. Från femte utvändigt och sista 800 i tredje spår räckte det till ett andrapris värt 5.000 kronor till ägaren Claes Almén.

J-E GUSTAFSSON