Hagmyren 8 juni

Mats E Djuse körde ett perfekt lopp med Skeie Lotta (e. Smedheim Solan). Han satt med i sjätte invändigt innan han 1400 kvar kunde glida ut i fjärde utvändigt. När han attackerade på sista långsidan bet det bra för Skeie Lotta som via en härlig forcering kunde överta spets in på upploppet. Segertid 26,1/2180 meter via fina 23,5 sista 800. 22.000 kronor till ägaren Sven Erik Engberg. Robert Wilhelmsson och Madelene Johansson sköter träningen.

Treåriga Midas Mirakel (e. Beanie M.M.) avgjorde på ett strålande sätt för Oskar Kylin Blom efter ett lopp i andra utvändigt. Hästen var tufft matchad som tvååring och hon avslutade tvååringssäsongen med att kvala in till Svensk Uppfödningslöpning. Midas Mirakel var en av två treåringar i loppet och det här var en mycket fin årsdebut. Segertid 14,5/1640 meter och 22.000 kronor. Stall Midas är uppfödare och ägare med Nicolina Moxness som tränare.

J-E GUSTAFSSON