Visby 1 juli

Johanna K Karlsson och Elias Strandberg hade två hästar till start och det var inte långt borta att det blivit en stalldubbel. Magnus A Djuse prickade starten perfekt med härlige fuxen I.T.Inventor (e. Super Photo Kosmos) från ett sjättespår i volten. Efter 15,4 första 500 fick han bestämma första varvet efter 18,6. I.T.Inventor såg oslagbar ut, men det blev ändå lite dramatik sista biten. Han fick inte aktionen att stämma fullt ut och det var nära en målgalopp. Segertid 16,0/2620 meter. 30.000 kronor till Stall Startbrasa.

Violette Face (e. Joke Face) hamnade i fjärde invändigt från sitt innerspår i volten från ett tillägg. 700 kvar hittade Magnus A Djuse loss och via en vass avslutning grejade Violette Face andrapriset, knappt slagen. Johanna och Elias har ett strålande facit på Visbytravet hittills i år. Fyra segrar, ett andra och ett tredjepris på sex starter. Prince Yoda har två segrar och Captain P.R. har en seger. Tredjepriset har Russel Costashorta.

J-E GUSTAFSSON