Lindesberg 7 juli

Orlando (e. Classic Photo) var tufft matchad i fjol som fyraåring. Hon svarade för flera starka lopp och hon var en vinnare i ett av uttagningsloppen till Derbystoet.

Hon var igång redan i januari i år, men sedan blev det ett uppehåll till juni månad efter en halsinfektion. Där visade hon att formen var på gång och nu var hon en suverän vinnare för Mats E Djuse som fick ersätta broder Magnus A Djuse. Loppet var ett försök i Diamantstoet med fina 110.000 kronor till vinnaren. Efter ett perfekt lopp i andra utvändigt avgjorde Orlando hur enkelt som helst efter en vass avslutning till synes med gott om krafter kvar. Segertid 13,9/2160 meter via 09,2 sista 800. Mertsi Grönstarnd är ägare och Fredrik Wallin är tränare och skötare är Gabriella Boberg.

Foto: TR BILD

Text: J-E GUSTAFSSON