Bergsåker 14 juli

Fyraårige Västerbo All In (e. Un Amour d´Haufor som hade en vinnare i senaste V75-omgången på Halmstad i fyraåriga Kali Smart) visade fin styrka och inställning i karriärens andra seger i sin elfte start för sin ägare och tränare Daniel Parling. Efter ett tufft lopp utvändigt ledaren var han den starkaste. Segertid 14,2a/1640 och 30.000 kronor. Västerbo Stuteri är uppfödare. Västerbo All In är sjunde avkomman till Kristel Ås som också lämnat Västerbo Face It 2,4 miljoner. Loppets spelfavorit Herr Melin/Tobias J Gustafsson visade fortsatt fin form som tvåa efter en fin avslutning från femte utvändigt på tiden 14,5a/1640. Daniel Parling är numera Gävletränare efter flera år som tränare i Frankrike. Han hade en fin vinnare i Frankrike 14 maj i femårige Gipsy De Chamant som segrade på tiden 16,6/2750 meter och fina 91.735 kronor. Passande att Daniel var en vinnare på Frankrikes nationaldag!

J-E GUSTAFSSON