Romme 11 augusti

Felicia Molin hade två körningar under kvällen och hon grejade en mycket fin dubbelseger. Mogas Casandra (e. Caballion) var loppets klara spelfavorit och hon var helt ohotad. Felicia hamnade utan rygg och efter tuffa 11,5/500 och 13,0/1000 kunde hon överta spets varvet kvar. Segertid 14,6a/2140 och 10.000 kronor. Stall Fly me Home HB är uppfödare och ägare med Eva-Lena Hellman som tränare.

Smokey Herman (e. Adrian Chip) visade form i starten innan med Felicia som kusk. Nu visade han att formen var intakt. Från utvändigt ledaren kunde Felicia avgöra via ett målfoto i tredje starten i regi Eva-Jeanette Liljeberg i Bollnäs. Segertid 14,5a/2140 och 10.000 kronor. I juli förra året var Felicia en dubbelvinnare på Solvalla med Eclair Razz och Raja Ribb. Samma år i april var vinnarhästarna Fame´s Hall och And Stitch på Romme med Kristofer Jansson som tränare.

J-E GUSTAFSSON