‼️ Viktig information ‼️

Skärpta DIREKTIV ANGÅENDE COVID-19 när vi har en ökad smittspridning igen. Viktigt att alla tar ansvar och följer folkhälsomyndigheten, regeringens och de regionala råden och direktiven. Vi har fått tagit en del tråkiga beslut angående vår verksamhet för att följa de nya direktiven.

‼️ Viktig information COVID-19 ‼️

DIREKTIV ANGÅENDE COVID-19 när vi har en ökad smittspridning igen. Viktigt att alla tar ansvar och följer folkhälsomyndigheten, regeringens och de regionala råden och direktiven. Följande berör samtliga som vistas på travskolan Gävletravet.

Grundläggande försiktighetsåtgärder folkhälsomyndigheten

1. stanna hemma vid symtom på covid-19, alltså vid förkylningssymptom eller liknande
2. tvätta händerna ofta och noggrant och använd handdesinfektion
3. håll dig informerad om särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den regionala smittskyddsläkaren

RUTINER/SMITTSKYDD TRAVSKOLAN

🔸 Vi kommer att hålla kurser på travskolan för både barn och vuxna. Vuxna får ej vara fler än 8 personer i samma kurs och alla teorilektioner kommer ske i stallet för att undvika längre samling i mindre lokal.

🔸Tillträdesförbud i travskolans stall och lokaler: – Om du är det minsta lilla sjuk. Gäller alltså vid uppvisande av symptom på förkylning, luftvägsproblem, feber, hosta, snuva osv. – Likaså om du varit utomlands senaste månaden. – Eller umgåtts med någon som misstänkts har eller är konstaterad smittad av Coronaviruset. – Bor du med någon som är förkyld och inte gjort coronatest: Stanna hemma till test är utfört och du fått ett resultat. Oavsett orsak bör du vänta 14 dagar med att komma på kurs för att garantera att du inte bär med smitta.

🔸 Inga samlingar inomhus.

🔸Föräldrar/anhöriga behöver stanna utanför stallet då det blir för mycket folk på liten yta om föräldrar följer med elever in.

🔸 Tvätta händerna med tvål, vatten och använd handsprit innan och NÄR du kommer till travskolan!

🔸Håll minst 1,5 m avstånd från övriga människor

🔸 Håll er utomhus eller ute i stallgången så mycket ni kan.

🔸 Trängs inte i små eller stängda utrymmen som fikarum, omklädningsrum eller selkammaren etc.

🔸 Sjukanmäl dig till din kursledare och stanna hemma från din kurs vid minsta lilla tecken på sjukdom.

🔸 Kursledare har rätt att avvisa elev från lektionen om den uppvisar sjukdomssymtom för att skydda övriga gruppen. Detta gäller tills ny Info kommer ut. Kontakta er kursledare för närmare info.

Tack på förhand och var rädd om er!

Info folkhälsomyndigheten: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

Kontakta er kursledare vid frågetecken:
Sol Sjöberg 073 096 28 47
Tina Tillman 073 979 43 71