‼️ Viktig information ‼️

Skärpta DIREKTIV ANGÅENDE COVID-19 när vi har en ökad smittspridning igen. Viktigt att alla tar ansvar och följer folkhälsomyndigheten, regeringens och de regionala råden och direktiven. Vi har fått tagit en del tråkiga beslut angående vår verksamhet för att följa de nya direktiven.

NYA RUTINER/SMITTSKYDD TRAVSKOLAN (uppdaterade och gäller från 16/11-2020):

🔸 Barnkurserna fortsätter hållas terminen ut då det räknas som ungdomsidrott, dock skjuter vi upp alla teorilektioner till efter nyår för att undvika samling av flera personer i mindre lokal.
🔸 Vuxenkurserna skjuts upp till nästa termin, alltså inga vuxenlektioner denna termin, men körs igång så fort vi får grönt ljus.
🔸 Ingen knattestund på lördagar då vi kräver hjälp av föräldrar på den kursen.
🔸Tillträdesförbud i travskolans stall och lokaler: – Om du är det minsta lilla sjuk. Gäller alltså vid uppvisande av symptom på förkylning, luftvägsproblem, feber, hosta, snuva osv. – Likaså om du varit utomlands senaste månaden. – Eller umgåtts med någon som misstänkts har eller är konstaterad smittad av Coronaviruset. – Bor du med någon som är förkyld och inte gjort coronatest: Stanna hemma till test är utfört och du fått ett resultat. Oavsett orsak bör du vänta 14 dagar med att komma på kurs för att garantera att du inte bär med smitta.
🔸 Inga samlingar inomhus.
🔸Föräldrar/anhöriga behöver stanna utanför stallet då det blir för mycket folk på liten yta om föräldrar följer med elever in.
🔸 Tvätta händerna med tvål, vatten och använd handsprit innan och NÄR du kommer till travskolan!
🔸Håll 1,5 m avstånd från övriga människor
🔸 Håll er utomhus eller ute i stallgången så mycket ni kan.
🔸 Trängs inte i små eller stängda utrymmen som fikarum, omklädningsrum eller selkammarn etc.
🔸 Sjukanmäl dig till din kursledare och stanna hemma från din kurs vid minsta lilla tecken på sjukdom.
🔸 Kursledare har rätt att avvisa elev från lektionen om den uppvisar sjukdomssymtom för att skydda övriga gruppen. Detta gäller tills ny Info kommer ut. Kontakta er kursledare för närmare info.

Tack på förhand och var rädd om er!

Info folkhälsomyndigheten: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

Kontakta er kursledare vid frågetecken:
Sol Sjöberg 073 096 28 47
Tina Tillman 073 979 43 71


VÅRENS KURSER 2021

Här kommer info angående den annorlunda hösten med inställda lektioner på grund av sjuka hästar och sedan de restriktioner som finns angående corona-pandemin så kommer även början på 2021 se lite annorlunda ut.

Barn/ungdomskurserna som gått järn, koppar, brons, silver, guld, licens samt träna ponny har två lektioner att ta igen från höstterminen och det sker efter juluppehållet på ordinarie kursdag och kurstid vecka 1 och 2. Ny termin (vårtermin) startar därmed vecka 3 och kurserna fortsätter på samma dag och tid, anmälan till ny termin sker på travskola.se/gavle-travskola (anmälan öppnar under vecka 50). OBS! Kom ihåg att din kurs kan ha bytt namn.

Vuxenkurserna har missat betydligt fler lektioner än ungdomarna pga restriktionerna som slagit hårdare mot den målgruppen. ”Höstterminen” blir alltså ”förlängd” inpå nästa år och eleverna i samtliga vuxenkurser har lektioner samma dag och tid som under hösten under veckorna 1-7 år 2021. Ny termin (vårtermin) och kurser startar alltså vecka 8 (anmälan öppnar vecka 50), undantag nya vuxenkursen ”Travkurs steg 1 Intro” som startar vecka 5 och dit kan du anmäla redan nu.

Kontakta din kursledare vid frågor.

Länk till introkurserna nedan, anmälan är öppen se till att boka din plats i tid då vi tillämpar först till kvarn!Barn/ungdom JÄRNKURS: https://www.travskola.se/…/gavl…/kurser/barnungdom/jarn/Vuxen/ungdom TRAVKURS STEG 1 INTRO: https://www.travskola.se/…/kurser/ungdomvuxen/travkurs-1/

Anmälningarna till övriga kurser under vårterminen med start vecka 3 och vecka 8 öppnar under vecka 50. PS! Det finns platser kvar till daglägret på jullovet, anmälningssidan har krånglat men ska fungera nu. Ha en trevlig helg och ta hand om varandra / Travskolan