Välkommen till en äkta trav­upplevelse

Vill du uppleva en magisk känsla? Se hästarnas muskler arbeta när startbilen lämnar fältet? Känna gemenskap, glädje och spänning med familjen eller kompisgänget? Eller vill du träffa hästarna och kuskarna på stallbacken – Då har du kommit helt rätt!


ENTRÉ

Entré kan lösas kontant eller via SWISH på plats, alternativt förköpas via Tickster: se fliken ”biljetter” i menyn till vänster för förköp.

Priser:

STL/V75: 150 kr (fri entré för ungdom under 18 år), Drive-in parkering 50 kr

V64: 60 kr (fri entré för ungdom under 18 år), Drive-in parkering 30 kr

Övriga dagar: fri entré och fri parkering

Obs!
Nya infarter till Gävletravet från och med 1 juli:
Gamla huvudentrén (stora entrén) är endast för gångare & cyklister.
För dig med bil (drive-in) gäller en av de nya infarterna ”infart väster” som är mellan gamla huvudentrén och stallbacken.
Restaurangbesökare hänvisas till ”infart öster” mellan gamla huvudentrén och bostadshusen (lgh).


Guide till dig som vill ta del av travsporten

Att gå på trav innebär att du kommer uppleva något alldeles extra, en känsla du kan likna vid att gå på konsert eller något annat sportevenemang. Tillsammans med en skara människor som delar ditt intresse lika mycket som du, eller kanske mer. Lägg där till närheten till den fantastiska hästen. Har du en gång gått på trav är det lätt att komma tillbaka. En bra känsla upplever man gärna igen.


Information på travbanan

Är det något du undrar över när du är på travbanan kan du alltid fråga i informationen. Denna plats är belägen i den stora totohallen på banorna.

När du går på trav kan du utforska travbanan själv och allt som hör till. Om du är intresserad av att få en rundvandring på stallbacken av någon av travets värdar går detta också att lösa. Varför inte prova ”Fest med häst”. Läs mer här.

Trådlöst nätverk
För att använda Gävletravets trådlösa nätverk: Anslut till BanGuest med lösenordet Zoogin12


Äta på travet

När du är på plats hos oss kan du självklart passa på att kombinera ditt besök med att avnjuta en god middag. Om du inte vill sitta på restaurangen utan vill uppleva sporten på nära håll, utomhus med första parkett till banan, finns det också lättare förtäring. Läs mer här.


Travprogram

När anmälan till travtävlingarna varit trycks ett program upp. I travprogrammet finns information om tävlingsdagen och om de hästar som startar. Här får du den information för att kunna spela på hästarna. Har du inte ett program när du kommer till travbanan kan du köpa ett på plats i informationen. Tidigare travprogram finns här till höger på hemsidan som PDF.


Vill du veta mer om travsporten?

Verkar det intressant och vill du lära dig mer om hästen eller sporten? Som hästägare eller kanske tränare och kusk? Du är välkommen att höra av dig till våra utbildningsansvariga, föreningar eller för att bli medlem!

Travprogram