Årets fest på Gävletravet – tjejkväll med Babsan!

Lördag 21 september bjuder Gävletravet och Clarion Hotel Winn in till Tjejkvällen!

Kvällens meny

  • Skagencanapé
  • Fjällröding på Norrländskt vis
  • Syrlig lime- & jordgubbscheesecake & kaffe

Plats: Travrestaurangen. Vi öppnar restaurangen klockan 17.30. Var helst på plats före 18.00.

Betalning för kvällen: 595 kronor/person som betalas till bankgiro 5898-8338 eller Swish 123 449 17 00.
Betala för hela laget på en gång. Var noga med att ange lagnamn eller namnet på personen som bokat.

I priset ingår förrätt, varmrätt och dessert, dryck, entré, travprogram och underhållning, tävlingar, utlottningar och massor med annat som just är så himla kul. Priset för alkoholfritt alternativ är 495 kronor. Märk då din betalning med ”alkoholfritt”.

Kom ihåg att meddela lagnamn när ni bokar. Ni bokar alltså ert sällskap under samma namn – det är så kul med alla fyndiga namn!

Precis som tidigare år kommer vi att lotta era lag på hästar. Vi ser fram emot den härliga stämningen när hästarna närmar sig mål…

Program finns på borden när ni kommer. Vi kommer att ha spelvärdar på plats, ta gärna hjälp av dessa under kvällen om ni har frågor angående spelet. OBS! För att spela krävs giltig legitimation.

I år är temat; Pink Party! Babsan är på plats och förgyller kvällen med glitter och glamour tillsammans med er. Frivilligt att klä sig eller på annat sätt förgylla kvällen i rosa från topp till tå. Riktigt fint pris till den som lyckas bäst och jättekul ifall hela laget hänger på. Kvällens konferencier är domare.

Varmt välkomna till Gävles hetaste kväll!

Anmälan till Anna Näsman Lindberg på anna.nasman@gavle.travsport.se eller 026-66 22 22 eller Lasse Högberg på lars.hogberg@gavle.travsport.se eller 070-996 72 00
Sista anmälningsdag lördag 14 september.