VÅRENS KURSER 2021

Här kommer info angående den annorlunda hösten med inställda lektioner på grund av sjuka hästar och sedan de restriktioner som finns angående corona-pandemin så kommer även början på 2021 se lite annorlunda ut.

Barn/ungdomskurserna som gått järn, koppar, brons, silver, guld, licens samt träna ponny har två lektioner att ta igen från höstterminen och det sker efter juluppehållet på ordinarie kursdag och kurstid vecka 1 och 2. Ny termin (vårtermin) startar därmed vecka 3 och kurserna fortsätter på samma dag och tid, anmälan till ny termin sker på travskola.se/gavle-travskola (anmälan öppnar under vecka 50). OBS! Kom ihåg att din kurs kan ha bytt namn.

Vuxenkurserna har missat betydligt fler lektioner än ungdomarna pga restriktionerna som slagit hårdare mot den målgruppen. ”Höstterminen” blir alltså ”förlängd” inpå nästa år och eleverna i samtliga vuxenkurser har lektioner samma dag och tid som under hösten under veckorna 1-7 år 2021. Ny termin (vårtermin) och kurser startar alltså vecka 8 (anmälan öppnar vecka 50), undantag nya vuxenkursen ”Travkurs steg 1 Intro” som startar vecka 5 och dit kan du anmäla redan nu.

Kontakta din kursledare vid frågor.

Länk till introkurserna nedan, anmälan är öppen se till att boka din plats i tid då vi tillämpar först till kvarn!

Barn/ungdom JÄRNKURS:

https://www.travskola.se/…/gavl…/kurser/barnungdom/jarn/

Vuxen/ungdom TRAVKURS STEG 1 INTRO:

https://www.travskola.se/…/kurser/ungdomvuxen/travkurs-1/

Anmälningarna till övriga kurser under vårterminen med start vecka 3 och vecka 8 öppnar under vecka 50. PS! Det finns platser kvar till daglägret på jullovet, anmälningssidan har krånglat men ska fungera nu. Ha en trevlig helg och ta hand om varandra / Travskolan

Vi har kurser för alla!

Små som stora – nybörjare som erfarna. Här kan du lära dig om hästar, hästskötsel, hur man kör häst och rider monté. Vi har utbildningar från den första kontakten med hästar till licenstagning för dem som vill tävla i ponnytrav och stor häst samt andra fortsättningskurser.

Utöver de utbildningar vi håller för barn, ungdomar och vuxna ordnar vi efter era önskemål olika dagaktiviteter, t.ex. studiebesök, specialanpassade utbildningar för mindre grupper.

Se i utbildningar i sidomenyn.

FAMILJERABATT PÅ KURSER


Är ni flera i familjen som vill gå på travskolan? Utnyttja familjerabatten!

Familjerabatten innebär att man betalar fullt pris för den dyraste kursen, den näst dyraste får man 15% rabatt på och på den tredje kursen får man 30% rabatt.

Familjerabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden eller på våra korta kurser (d.v.s. kurser som är kortare än tolv gånger), licenskurs storhäst eller om du börjar en kurs efter kursstart.

Kontakta oss här för anmälan & frågor.


KURSPRISER

I och med att både personalkostnader och hästhållningskostnader (foder, strö, hovslagare, veterinärer m.m.) går upp i pris år efter år reserverar vi oss för att behöva göra en marginell höjning på kurspriserna varje år.
Detta sker på höstterminerna och det kommer röra sig runt 2-4% beroende på hur det ser ut på marknaden. Priserna kommer såklart uppdateras på hemsidan och i utskicken till våra kunder.