Vi har kurser för alla!

Små som stora – nybörjare som erfarna. Här kan du lära dig om hästar, hästskötsel, hur man kör häst och rider monté. Vi har utbildningar från den första kontakten med hästar till licenstagning för dem som vill tävla i ponnytrav och stor häst samt andra fortsättningskurser.

Utöver de utbildningar vi håller för barn, ungdomar och vuxna ordnar vi efter era önskemål olika dagaktiviteter, t.ex. studiebesök, specialanpassade utbildningar för mindre grupper.

Se i utbildningar i sidomenyn.

FAMILJERABATT PÅ KURSER


Är ni flera i familjen som vill gå på travskolan? Utnyttja familjerabatten!

Familjerabatten innebär att man betalar fullt pris för den dyraste kursen, den näst dyraste får man 15% rabatt på och på den tredje kursen får man 30% rabatt.

Familjerabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden eller på våra korta kurser (d.v.s. kurser som är kortare än tolv gånger), licenskurs storhäst eller om du börjar en kurs efter kursstart.

Kontakta oss här för anmälan & frågor.


KURSPRISER

I och med att både personalkostnader och hästhållningskostnader (foder, strö, hovslagare, veterinärer m.m.) går upp i pris år efter år reserverar vi oss för att behöva göra en marginell höjning på kurspriserna varje år.
Detta sker på höstterminerna och det kommer röra sig runt 2-4% beroende på hur det ser ut på marknaden. Priserna kommer såklart uppdateras på hemsidan och i utskicken till våra kunder.